My Stones

My Stones is een collectie van armbanden met alleen de mooiste natuurlijke stenen deze worden geregen op het sterkste elastische elastiek. Afgewerkt met een prachtige op Bali handgemaakte bedel van echt zilver, of met de beste gold filled kralen en spacers die er zijn. Hierdoor creëren we een mooie balans tussen natuur en handwerk en krijgt de armband van zich zelf al een prachtige maar stoere uitstraling. Of de met goud gecombineerde parels die een zachte maar elegante look vertegenwoordigen.
De kralen dragen zo alle hun eigen energie d
eze kunnen goed gebruikt worden in het dagelijkse leven van de drager, zie het als een hulp van moeder natuur voor geest en lichaam. Deze energie informatie kunt u vinden bij de beschrijving van de armband.
U bezit niet alleen een mooi item maar ook een stukje mindfulness.

 

Rozenkwarts :

Is een echte steen van het hart. Het laat de onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart stromen en zorgt voor harmonie en liefdevolle vriendelijkheid. Een uitstekende steen om de zachtheid naar jezelf en anderen toe te laten stromen. Ook heilzaam bij hartzeer en emotionele trauma's.

Wordt standaard geleverd in een velvet juwelen zakje.

Maat:
De maat die je besteld is de maat welke strak gemeten is om je pols. Wil je meer informatie hoe dit te meten, klik dan hier.

Extra:
Wil je zelf een luxe sieradenbox of de armband cadeau geven? Check dan hier onze cadeau verpakkingen!

De 8mm armbanden met 925 zilver collectie

De 6mm armbanden met 925 zilver collectie

De 6mm & 4mm armbanden met 14K/20 goud collectie