Mijn idee

 

My Stones is eigenlijk begonnen door mijn eigen passie voor mooie sieraden en mooi handwerk. Daarom was voor mij snel de stap gezet om deze hobby om te zetten naar mijn werk zodat ik elke dag kan genieten van het samen stellen en het zoeken naar de mooiste stenen. Voor mij is handwerk en kwaliteit hier van van groot belang, daarom werk ik alleen met zilveren kralen die met de hand worden vervaardigd bij een zilversmid familie in Indonesië, hier waar ze bekend staan  om het afleveren van het mooiste zilverwerk. Daarbij komt dan ook dat de zilveren kralen vrij exclusief zijn. Deze zilveren kralen zijn een genot om te zien als ze tussen de mooie natuurstenen kralen om je pols zitten, dat zeggende komen we op de kralen. Deze die ik met alle plezier uitzoeken zeker omdat  moeder natuur ons niet in de steek heeft gelaten met al het moois wat er te vinden is. Nu draait het natuurlijk niet alleen om hoe mooi een kraal is, de edelstenen of natuursteen, ze dragen allen hun eigen energie die ons eigen energie veld voor geest of lichaam alleen maar versterkt ,of ons weer een beetje op het juiste pad krijgt om de energie in ons lichaam weer op orde te brengen, dus bekijk de armband niet alleen als een mooi sieraad maar ook een beetje als tool voor een stukje mindfulness.

 

Divine Stone creëert een Sparkle voor in het interieur. Kunt u ook zo genieten van kristallen in uw omgeving maar blijft het lastig deze mooi te plaatsen? Komen de kristallen niet tot hun recht maar verdienen zij dit wel!?! Met de Divine Stones collectie kunt u de kristallen op een bijzondere manier verwelkomen in uw interieur en er optimaal van genieten. Bekijk hier de Stone Art collectie en ontdek de mogelijkheden.
Elk ontwerp is met zorg en aandacht handgemaakt om zo een perfecte match te creëren tussen de kristallen en de 'houder'. 
En laten we eerlijk zijn wie geniet er nou niet van een mooie sparkle in het leven, kijk snel verder in de webshop

 

 

Get ready to sparkle!

 

Groetjes ,

Denise